söndag 14 november 2010

sammanfattning

av vår vecka i Italien.

en riktigt härlig resa, som till en början kändes lite onödig med tanke på att flyttlasset går om knappt två månader. väl framme så var det ändå värt varenda krona då vi hade bra väder, var med om två vinster och framför allt träffade några sjukt härliga människor!

de två första dagarna bestod av strålande sol och 22 graders värme, inte helt fel såhär i november.  det allra första vi gjorde var att fixa matchbiljetter till derbyt, som visade sig gå mycket smidigare än väntat – och det firades bäst med en kall öl i solen! efter det flöt dagarna ihop men kan summeras som mycket glädje och fest. 

tyvärr innebär hösten i Rom en hel del regn, vilket inte var något undantag nu och det kom ett antal skurar på oss. förutom regnet var det enda minuset på resan torsdagen, som mycket väl kan ta priset för årets bakfylledag – resultatet av att gå på Open Bar (betala 20 euro och ha gratis drinkar i två timmar, det säger sig självt?) och vara ute till fem på morgonen..

citatet som får representera resan; jävlar vad vi trivdes!



började med en tågresa från falun
väl framme blev första stoppet i roma store

hade det gött i 22 graders värme :)

kollade läget vid colosseum


var på mitt första Rom-derby!
hängde med härliga romanistas :)
San Giovanni in Laterano, området och huset där vi ska bo!


onsdag 3 november 2010

ciao!

imorgon bär det av mot Italien och Rom, men denna gången är det bara på semester. nästa gång vi åker dit, den 10 januari, provar vi på la vita italiana (det italienska livet) på heltid. boende och tre enkelbiljetter är bokade!

andreas har köpt en ny kamera, toppen att ha med till Rom, men nu när han testar den springer han runt som en tokig paparazzi i lägenheten! ;)