tisdag 15 mars 2011

io non vivo senza te

helgerna i Rom är onekligen fullspäckade, och den här helgen var inget undantag.. när vår förra gäst åkte hem dröjde det inte länge förrän nästa besökare och inneboende kom; Anton "Busig" Söderberg och Tomas "Tompa Moon" Löweskog! redan i onsdags var dom på plats hemma hos oss i San Giovanni för att invänta söndagens derby.
i två dagar var det relativt lugnt och vi lagade mat tillsammans här hemma, galet gott med köttbullar igen! i fredags anlände även Agon och Jonas och flyttade in i lägenheten bredvid oss. senare på kvällen kom även familjen Lenne/Helmersson; Caroline, Cecilia, Arne och Inga-Britt!

lördagen var hur trevlig som helst och bestod till största delen av att äta gott och umgås - både långlunch och middag tillsammans med Andreas familj. även där blev det födelsedagsfirande med fina presenter som marabouchoklad, ahlgrens bilar och ett kilo tacokrydda. efter middagen gick jag och syskonen Helmersson till Campo dei Fiori för att möta upp resten av gänget.
i söndags var vi och såg när Roma vann över Lazio, det var fantastisk stämning på läktaren och det var den bästa matchen jag sett! Totti briljerade och han kunde väl inte gjort det lägligare än på Andreas födelsedag! vinsten och födelsedagen firades ordentligt med Open Bar och det fick avsluta en grym helg.
det har varit fest fredag, lördag och söndag så slitna är bara förnamnet - nu kommer det att dröja innan det kommer in alkohol i lägenheten igen. många höjdpunkter under helgen men att träffa våra nära och kära dalmasar igen var nog det absolut bästa.

Inga kommentarer: