måndag 14 februari 2011

San Valentino ♥

heej! det har varit fullt upp i helgen med massa trevligheter. 
fredagskvällen var väldigt lugn, vi hängde med Jonas - lyssnade på musik och gjorde inte något speciellt. på lördagen väntades fotboll och Jonas kom hit igen för att förfesta innan. några timmar senare dök även Antonio upp. han hade dessutom med sig en fin present - vin som hans farbror i Napoli tillverkar. två liter rött och två liter vitt, väldigt uppskattat =) det dracks öl och vin och vi hade det trevligt. vesslan hade även slagit till på en flaska sprit för 4 euro kvällen till ära! ;) efter några timmar hemma hos oss gjorde vi oss i ordning och åkte mot Piazza del Popolo för att möta upp ännu en romanista för en öl, innan vi tog spårvagnen mot stadion.



 

det var meningen att jag och robin skulle sitta på samma ställe som vi brukar - Distinti Sud, men något blev tok med vår beställning och vi hade fått platser till den lite finare läktaren Tevere Laterale på ena långsidan, så det fick väl gå an! =) sen blev det match och som den romanista jag är vill jag inte skriva mer om den..

efter matchen var vi av sugna på mer öl så vi tog bussen till Trastevere och gick till en bar där. vi kom hem därifrån vid 4-tiden på lördag morgon/söndag natt, och då blev det matlagning - pasta och tomatsås satt fint innan läggdags! det blev en hel del öl under kvällen och det fick vi (mest jag av någon anledning..) sota för på söndagen. det var den helgen, och för en gångs skull är det skönt att det är måndag så bakfyllan har gått över.. planering inför nästa helg, som nästan helt säkert kommer spenderas på annan ort, är redan i full gång och den kommer bli betydligt lugnare!

trevlig alla hjärtans dag till er alla!

1 kommentar:

Galleri Hönshuset sa...

Tack detsamma till dig vännen =)